Bewonersplatform Nispen

1 januari 2019 00:00 t/m 31 december 2025 00:00

Informatie over de activiteit

Het Bewonersplatform Nispen maakt zich sterk voor de leefbaarheid van Nispen. Ze zijn een klankbord voor de gemeente Roosendaal en bestaat uit een groep bewoners, waarvan de samenstelling een afspiegeling is van de Nispense bewoners. Ze denken en praten mee over ontwikkelingen in Nispen, of die Nispen aangaan. Daarnaast sporen ze wensen en behoeften van de bewoners van Nispen op en brengen deze in kaart . Met als doel belangrijke onderwerpen voor de inwoners op de gemeentelijke agenda te krijgen. Het bewonersplatform kan alleen als vertegenwoordiger goed werk leveren wanneer ze terugkoppeling krijgen van u.

Het bewonersplatform komt meerdere malen per jaar bij elkaar. Naast de leden van het platform zijn hierbij meestal ook de wijkchef vanuit de gemeente Roosendaal en andere adviseurs aanwezig. 

Naast deze algemene vergaderingen  werkt het platform  in kleinere groepen, waarin alleen de afzonderlijke aandachtsgebieden of speciale projecten op de agenda staan. 

Elk jaar is er in het najaar een algemene vergadering, waarvoor ook de inwoners van Nispen zijn uitgenodigd. Naast een terugblik over het afgelopen jaar licht het bewonersplatform de plannen van het komende jaar toe. 

Vier keer per jaar wordt er een nieuwsbrief verspreidt onder de Nispenaren, waarin actuele zaken aan bod komen.

Eveneens organiseren ze ook activiteiten, zoals de kunstroute in Essen en het minifestival popworkshop Nispen.  

 Meer informatie over de activiteiten in Nispen vindt u hier

Locatie

Dorpshuis Nisipa
De verenigingen die op dit moment gebruik maken van dorpshuis Nisipa, verhuizen als alles meezit in 2020 naar de kerk Maria-Hemelvaart in Nispen. Let daarom even op mogelijke wijziging van de locatie
Bergsebaan 8
4709 AN Nispen

Kosten

Vrij toegankelijk

Meer informatie

Heeft u vragen, opmerkingen, problemen of ideeën over Nispen aan het Bewonersplatform Nispen? Of wilt u lid worden? Neemt u dan contact op:

Volg het Bewonersplatform Nispen ook via Facebook

Ook kunt u contact opnemen met de WijZijn Opbouwwerkers voor uw vragen, plannen en ideeën In alle buurten en kernen zijn opbouwwerkers actief

Deze informatie is met zorg samengesteld. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.