Centrum voor Wonen & Zorg Moerweide

1 januari 2019 00:00 t/m 31 december 2025 00:00

Informatie over de activiteit

Centrum voor Wonen & Zorg Moerweide biedt ruimte aan zo’n 62 psychogeriatrische cliënten verdeeld over twee afdelingen; Vlasaard en Klavervelde. Het kleinschalige karakter van de locatie straalt veel rust en evenwicht uit. Van onnodige drukte en bedrijvigheid is hier geen sprake, waardoor u zich snel thuis voelt.Het is een complex van Stichting Groenhuysen. Moerweide werkt nauw samen met het aangrenzende centrum voor Wonen & Zorg De Brink. Uw partner kan in De Brink wonen zodat u elkaar op elk gewenst moment van de dag bezoeken. Dat kan een verhuizing naar Moerweide een stuk eenvoudiger maken.

De activiteiten van Centrum Wonen & Zorg Moerweide:

  • Handwerken
  • Knutselen
  • Bewegen voor ouderen
  • Klassieke muziek
  • Moerweide beschikt over een uitgebreid verenigingsleven. Uw hobby’s en interesses zijn richtinggevend bij de gevarieerde activiteiten.
  • De ontspanningscommissie van Moerweide organiseert grotere activiteiten zoals bingo’s, toneeluitvoeringen, Sinterklaasmiddagen en kerstvieringen. Ook worden er veel activiteiten samen met de bewoners van De Brink georganiseerd. 

De voorzieningen in Centrum Wonen & Zorg de Moerweide:

  • In de algemene ontmoetingsruimte De Carroussel kunt u een kopje thee, koffie of een borreltje drinken, maar in de Wintertuin van Moerweide staan ook zitjes om rustig iets te drinken.
  • Bij het centrum voor Wonen & Zorg De Brink hoort een bibliotheek waar u ook gebruik van kan maken. Er is ook een winkel waar kaarten, drogisterijartikelen en bloemen te koop zijn.
  • Bovendien ligt dicht bij Moerweide een klein winkelcentrum met supermakrt, een apotheek, een drogisterij en een bloemist.

Het Zorgpunt
Heeft u vragen over uw gebit, gehoor, voeten of heeft u behoefte aan advies over medische hulpmiddelen? Dan bent u van harte welkom tijdens het spreekuur in het zorgpunt bij centrum voor Wonen & Zorg De Brink en Moerweide.
Iedere eerste donderdag van de maand tussen 10:00 en 12:00 uur zijn er mensen van verschillende organisaties aanwezig aan wie u uw vragen kunt stellen.

Locatie

Moerweide
Centrum voor Wonen & Zorg
Melis Stokelaan 5
4707 HP Roosendaal

Kosten

Per activiteit kunnen de kosten anders zijn. Van gratis tot een bijdrage. Vraag per activiteit naar de kosten

Meer informatie

Heeft u vragen over Centrum Wonen & Zorg Moerweide? Neemt u dan contact op:

Telefoon: 088 – 55 740 00

Groenhuysen algemeen:

Telefoon: 088 – 55 730 00

Deze informatie is met zorg samengesteld. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.