Openluchttheater Vrouwenhof

1 januari 2019 00:00 t/m 31 december 2025 00:00

Informatie over de activiteit

Stichting Openluchttheater Vrouwenhof is opgericht om het cultureel en maatschappelijk gebruik van het openluchttheater in het Vrouwenhof te Roosendaal te bevorderen. Een organisatie die door vrijwilligers gedragen wordt en die een programmering realiseert. Ze zoeken samenwerking met partijen in het culturele en maatschappelijke veld. Samenwerkingen waarbij gezamenlijk geïnvesteerd wordt in het bedienen van het publiek.

Het Openluchttheater Vrouwenhof kan door een persoon, bedrijf, gezelschap, vereniging of stichting op eigen initiatief gebruikt worden. Wel tegen een tegenprestatie in de vorm van een financiële bijdrage of door op een andere wijze bij te dragen aan de doelen van de stichting. Hierbij wordt steeds naar een oplossing gezocht die voor beide partijen redelijk is, en is vaak gebaseerd op het aantal bezoekers wat men ontvangt in het openluchttheater en de eventuele toegangsprijs. 

In het openluchttheater worden diverse voorstellingen en optredens gegeven. Meer informatie over kaartverloop voor de voorstellingen en optredens vindt u hier

Locatie

Openluchttheater Vrouwenhof
Bevindt zich in een stadspark aan de Scholtensboslaan
Vrijwel alle navigatiesystemen kennen deze locatie
4701 EH Roosendaal

Kosten

Per activiteit kunnen de kosten anders zijn. Vraag per activiteit naar de kosten

Meer informatie

Heeft u vragen over het Openluchttheater Vrouwenhof? Neemt u dan contact op:

Deze informatie is met zorg samengesteld. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.