Playground Kalsdonk en Kroeven

1 januari 2019 00:00 t/m 31 december 2025 00:00

Informatie over de activiteit

Playground Kalsdonk en Playground Kroeven zijn onderdelen van de Krajicek foundation dat staat voor 'geen kind buitenspel'. De foundation staat voor veilig buiten kunnen spelen van kinderen en elkaar ontmoeten dicht bij huis. De foundation richt zich op aandachtswijken waar dit niet vanzelfsprekend is. De Playgrounds zijn pleinen waar dit mogelijk is. Elke Playground is anders, omdat de buurt en de gebruikers over de aanleg mee kunnen praten. Playground Kalsdonk ligt voor een basisschool met daarnaast een speeltuin voor de allerkleinsten. In de winter worden de activiteiten die in de zomerperiode worden georganiseerd door Sportservice West-Brabant* voortgezet in de aangrenzende sporthal. Playground Kroeven wordt actief gebruikt en bestaat uit een multicourt van rood asfalt waar gevoetbald en gebasketbald kan worden. Om het multicourt staan bankjes en op een paar meter afstand bevindt zich een speeltuin. De wekelijkse activiteiten worden verzorgd door Sportservice West-Brabant*.

Playgrounds in Roosendaal:

*Sportservice Noord-Brabant gaat officieel over op een nieuwe naam 'Sportservice West-Brabant'. Tot op heden nog onder deze naam te vinden. 

Locatie

Per activiteit is de locatie anders in de gemeente Roosendaal
Playground Kalsdonk: Rector Hellemonsstraat 3, 4702 RG, Roosendaal
Playground Kroeven: Pootlaan, 4707 JA, Roosendaal

Kosten

Vrij toegankelijk

Meer informatie

Heeft u vragen over de Krajicek foundation? Suggesties, tips of ideeën? Neemt u dan contact op:

Ook kunt u voor sportvragen informeren bij Sportservice Noord-Brabant voor de mogelijkheden in Roosendaal qua sport en bewegen en de Playgrounds in Roosendaal:

Deze informatie is met zorg samengesteld. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.