Roosendaal voor Elkaar: overzicht activiteiten en diensten per wijk en dorp in Roosendaal

1 januari 2019 00:00 t/m 31 december 2025 00:00

Informatie over de activiteit

Roosendaal voor Elkaar is een vrijwilligersplatform van de gemeente Roosendaal. Zij bundelen informatie over organisaties die met vrijwilligers werken in de gemeente Roosendaal. Team Roosendaal voor Elkaar ondersteunt (toekomstige) vrijwilligers, hulpvragers en organisaties in vrijwilligersland. Per wijk en dorp geeft Roosendaal voor Elkaar een overzicht van wat er allemaal in uw buurt georganiseerd wordt aan activiteiten of ondersteuning. Sommige organisaties zijn in meer wijken actief. Daarnaast ondersteunt het team Roosendaal voor Elkaar (toekomstige) vrijwilligers, hulpvragers en organisaties in vrijwilligersland. Het Team Roosendaal voor Elkaar heeft inloopspreekuren. Ook worden er diverse cursussen en trainingen in heel Roosendaal aangeboden. Waaronder ook E-learning trainingen.

Roosendaal voor Elkaar heeft per wijk en dorp een overzicht gemaakt van de activiteiten of ondersteuning in uw wijk of dorp. Organisaties die over meer wijken actief zijn treft u hier aan.

Wijken:

Dorpen:

Inloopspreekuren Team Roosendaal voor Elkaar:

  • Ondersteunen van (toekomstige) vrijwilligers, hulpvragers en organisaties in vrijwilligersland
  • Elke dinsdag van 10 tot 12 uur
  • Elke donderdag van 14 tot 16 uur
  • Locatie Parrotia

Andere inloopspreekuren:

In heel Roosendaal zijn er diverse andere spreekuren waar u terecht kunt met vragen. Vragen en ideeën op het gebied van wonen, veiligheid, juridisch, financiën, Wmo, zorg, welzijn, jeugd, buurtactiviteiten en straatacties.

Cursussen en Trainingen:

In heel Roosendaal worden er ook cursussen en trainingen gegeven. Meer informatie vindt u hier. Er zijn ook E-learning trainingen die u thuis vanachter uw computer kunt volgen.

Locatie

Per activiteit is de locatie anders in de gemeente Roosendaal
Inloopspreekuren Team Roosendaal voor Elkaar worden gehouden in Parrotia
Markt 54D
4701 PH Roosendaal

Kosten

Per activiteit kunnen de kosten anders zijn. Van gratis tot een bijdrage. Vraag per activiteit naar de kosten. Inloopspreekuren zijn vrij toegankelijk

Meer informatie

Heeft u vragen over Roosendaal voor Elkaar? Neemt u dan contact op:

Ook kunt u hieronder de wijken en dorpen volgen via Facebook voor een overzicht van de activiteiten. Activiteiten die over de grenzen van de wijken en dorpen gaan vindt u hier. 

Wijken:

Dorpen:

Ook kunt u contact opnemen met de WijZijn Opbouwwerkers voor uw vragen, plannen en ideeën In alle buurten en kernen zijn opbouwwerkers actief. 

Deze informatie is met zorg samengesteld. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.