WPMobiel

1 januari 2019 00:00 t/m 31 december 2025 00:00

Informatie over de activiteit

Het Bewonersplatform Wouwse Plantage zet zich met WPMobiel in om de mobiliteit van alle inwoners van het dorp te verbeteren. WPMobiel is opgezet in samenwerking met de provincie Noord-Brabant. Het project bestaat uit 3 pijlers: WPBus, WPMobiel 1-op-1 vervoer en een informatiewaaier over alle vervoersmogelijkheden vanuit Wouwse Plantage.
  • Samen er op uit

WPBus is opgezet om periodiek naar een vooraf afgestemde bestemming te gaan met een eigen bus of taxi. Bewonersplatformvoorzitter Kees Nouws: “Met WPMobiel is een mooie stap gezet tot het verbeteren van de mobiliteit. De vervoersvoorziening met WPBus heeft inwoners van Wouwse Plantage al naar vele en goedbezochte bestemmingen gebracht. We zijn blij dat we nu de volgende stappen kunnen zetten: het 1-op-1 vervoer en een informatiewaaier.” 

  • 1-op-1 vervoer

Het WPMobiel 1-op-1 vervoer werkt als volgt. Wie elders een afspraak heeft maar geen eigen vervoer, kan contact opnemen met de Stichting Algemene Hulpdiensten Roosendaal (SAHR). SAHR zorgt ervoor dat een vrijwilliger uit Wouwse Plantage op de afgesproken tijd voorrijdt. De aanvraag kan via 0165-533111, met de vermelding WPMobiel. De centralist geeft graag meer informatie. 

  • Informatiewaaier

Alle inwoners van Wouwse Plantage ontvangen van WPMobiel een informatiewaaier. Hierin staat een overzicht van diverse vervoersmogelijkheden vanuit de Wouwse Plantage: het openbaar vervoer, de deeltaxi, Valys (sociaalrecreatief vervoer buiten de regio voor reizigers met een mobiliteitsbeperking) en de activiteiten van WPMobiel.

Meer informatie over WPMobiel vindt u hier

Locatie

Dorpshuis de Spil (Inloopmomenten in de huiskamer)
Plantagebaan 223
4725 AC Wouwse Plantage

Kosten

Per activiteit kunnen de kosten anders zijn. Vraag per activiteit naar de kosten

Meer informatie

Heeft u vragen aan WPMobiel? Neemt u dan contact op:

  • Loop eens binnen bij de huiskamer in het Dorpshuis De Spil voor informatie van Mobiliteitsconsulenten
  • Mailadres: bus@wpmobiel.nl
  • Telefoon: 06-18556267

Meer contactgegevens voor het regelen van vervoer via WPMobiel of andere organisaties, zoals plannen van een reis met openbaar vervoer, deeltaxi of valys vindt u hier

Deze informatie is met zorg samengesteld. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.