KOPP groep

De Kopp Groep is een lotgenotengroep voor jongeren van wie de vader of moeder psychische problemen heeft of verslaafd is.

Er zijn groepen voor kinderen van 8 - 12 jaar en van 12 - 17 jaar. In de groepen kunnen jongeren in vertrouwen praten over de ervaringen thuis, onder leiding van een cursusleider. Er komen vragen aan bod zoals: Wat is een psychisch probleem, wat is een verslaving, hoe vertel ik het mijn vrienden of vriendinnen, kan ik er op school over praten, moet ik mijn andere broertjes of zusjes helpen?

Er zijn inloopgroepen die maandelijks bij elkaar komen en vaste groepen die wekelijks bij elkaar komen gedurende 8 weken.  Deze groepen worden begeleid in samenwerking met GGZWNB.

Aanmelden en kosten

Deze trainingen worden, op basis van inschrijving, een aantal keren per jaar aangeboden. Er zijn aan deze trainingen geen kosten verbonden. U kunt een kind aanmelden voor een van deze trainingen via de jeugdprofessionals van WegWijs.  Na aanmelding worden de deelnemers uitgenodigd voor een intakegesprek. In dat gesprek ontvangen de deelnemers de benodigde informatie.

Hebt u belangstelling? Neem contact op voor de data en de mogelijkheden.