Mindfulness

In deze training krijgen jongeren gedurende tien weken handvatten hoe ze kunnen omgaan met gevoelens van stress, onverwachte veranderingen, drukte of andere 'lastige' omstandigheden.

We besteden teveel aandacht aan alles wat nog MOET en zijn te weinig bezig met het NU. Het gevolg is dat je je laat meeslepen in emoties en piekergedachten. En dat je vaak automatisch reageert op wat je overkomt. Je kunt dit veranderen, simpelweg door te oefenen, te trainen. Mindfulness kan hierbij helpen. Ga ervoor!

Deze training is geschikt voor jongeren voor 12 t/m 18 jaar in het voortgezet onderwijs. Kinderen krijgen de training in kleine groepen aangeboden. Deze training wordt uitgevoerd door Cynthia Schurings van Happy Heads Mindfulness.

Aanmelden en kosten

Deze trainingen worden, op basis van inschrijving, een aantal keren per jaar aangeboden. Er zijn aan deze trainingen geen kosten verbonden. U kunt een kind aanmelden voor een van deze trainingen via de jeugdprofessionals van WegWijs. Digitaal aanmelden voor deze trainingen kan via groepstrainingen@wegwijsroosendaal.nl

Na aanmelding worden de deelnemers uitgenodigd voor een intakegesprek. In dat gesprek ontvangen de deelnemers de benodigde informatie.